Välkommen till Rödmyrans förskola!

Rödmyrans förskola är ett föräldradrivet kooperativ med plats för 18 barn. Vi kan erbjuda dig och ditt barn det lilla sammanhangets fördelar: trygghet, närhet och god kommunikation. Förskolan finns i en villa omgiven av en härlig gård med goda möjligheter till kreativa och utvecklande aktiviteter.

Som liten föräldradriven förskola har föräldrar möjlighet att påverka och personalen är måna om att hitta flexibla lösningar, alltid med barnets bästa i centrum.

Rödmyran kan ta emot 18 barn och vi har möjlighet att skola in året om. Våra öppettider är mellan 7.15 och 17.15 på veckodagar.

Välkommen till en trygg och inspirerande förskola för dig och ditt barn!


Sagt om Rödmyran


Höstterminen 2023

/ Välkomna till en ny termin på Rödmyrans förskola! Vi ser fram emot en ny hösttermin på förskolan tillsammans med er och era barn. Tveka inte att höra av er om ni undrar över något. Följ oss gärna på @rodmyransforskola på instagram för att få mer inblick i vad vi gör på dagarna.

Behovsvikarier

Vi söker just nu efter fler behovsvikarier. Har du erfarenhet av arbete i förskola och vill arbeta extra när någon ur ordinarie personalgrupp är borta så hör av dig! Maila på forskolan@rodmyran.se!