Om förskolan

Rödmyrans förskola är ett föräldradrivet kooperativ med plats för 18 barn. Vi kan erbjuda dig och ditt barn det lilla sammanhangets fördelar: trygghet, närhet och god kommunikation. Förskolan finns i en mysig villa omgiven av en härlig gård med äppelträd, lekstugor och klätterställning i Johannesbäck i Uppsala. Förskolan startade redan 1984 och har funnits på Klövergatan sedan 1989.

På Rödmyrans förskola blir ditt barn sett, bekräftat och stimulerat utifrån vad både barnet och barngruppen mår bra av. Pedagogiken präglas av en allmän profil och den fysiska tillväxten tryggas med hjälp av ekologisk, närproducerad mat som är mycket uppskattad.
Föräldrar på Rödmyrans förskola ska kunna lämna sina barn i vissheten att de har det tryggt men också att barnen får både omsorg och lust att utvecklas.

Som liten föräldradriven förskola har föräldrar möjlighet att påverka och personalen är måna om att hitta flexibla lösningar, alltid med barnets bästa i centrum.

Rödmyran kan ta emot 18 barn och vi har möjlighet att skola in året om. Våra öppettider är mellan 7.15 och 17.15 på veckodagar.

Personal

Vi har en fantastisk personal som med bred kompetens ger vår förskola en trygg och unik tillvaro.

Lina Örn Rektor
Hanna Rogulla Förskollärare
Idha Gryningstidh Barnskötare
Tina Hellenberg Barnskötare

Kontakta förskolan och personalen

[contact-form-7 404 "Not Found"]